Ενισχυμένες αποδόσεις στο Europa League ανακοίνωσε η Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet προσφέρει σήμερα μια τεράστια ποικιλία επιλογών στοιχηματισμού στους ημιτελικούς του Europa League, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και μια σειρά από ειδικά συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Τα συγκεκριμένα στοιχήματα αφορούν στο σύνολο των επιδόσεων των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στους σημερινούς ημιτελικούς: των Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Τσέλσι, Άρσεναλ και Βαλένθια. Και, χάρη σε αυτά, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν προβλέψεις διαφορετικές από τις συνηθισμένες και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το Europa League

Η πρώτη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Novibet αφορά στο τελικό αποτέλεσμα των δύο ημιτελικών, αλλά και σε αυτό των ημιχρόνων. Το πρώτο προβλέπει ότι και στους δύο αποψινούς ημιτελικούς θα σημειωθεί over 2,5 γκολ και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 4.55. Αντίστοιχα, το δεύτερο προβλέπει ότι όλα τα ημίχρονα θα λήξουν ισόπαλα, με ενισχυμένη απόδοση 4.10.

Επιπλέον, η Novibet ανακοίνωσε και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για το πρώτο 10λεπτο κάθε αγώνα. Σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under των συνολικών γκολ του πρώτου 10λέπτου και των δύο αγώνων, με τις επιλογές over 0,5, over 1,5 και over 2,5 να πληρώνουν 2.15, 7.00 και 26.00 αντίστοιχα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη των δύο αποψινών ημιτελικών του Europa League, ενώ τα κέρδη που υπόσχονται να μοιράσουν στους νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για κέρδη που θα προκύψουν μέσω κάποιας προσφοράς**.

Να πούμε πως η Novibet για σήμερα ανταμοίβει και όσα μέλη της στοιχηματίσουν παρολί στους στους ημιτελικούς του Europa League. Όλες αυτές τις προσφορές** μπορούν να τις επωφεληθούν καθώς η Novibet που τις προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία