Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να βρίσκεται πίσω μας, αλλά οι αγώνες ποδοσφαίρου σε εθνικές διοργανώσεις ανά την Ευρώπη συνεχίζονται και οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας, προκειμένου να διεκδικήσουν τα ανάλογα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων.

Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις που αφορούν σε επιλεγμένους αγώνες του σημερινού και αυριανού προγράμματος. Οι επιλογές είναι αρκετές, αφού περιλαμβάνουν αναμετρήσεις της Super League, της Premier League, του Copa del Rey και του League Cup.

 

Στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο ποδόσφαιρο

Τα στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet περιλαμβάνουν διαφορετικούς αγώνες και προβλέψεις (κάποια, μάλιστα, συνδυάζουν περισσότερες από μία προβλέψεις) και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού, εφόσον βέβαια επαληθευθούν.

Το πρώτο από αυτά αφορά στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και προβλέπει ότι ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ θα πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το στοίχημα αυτό συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 7.00.

Το δεύτερο στοίχημα αφορά στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι και προβλέπει ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο θα πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 5.10.

Τα δύο υπόλοιπα στοιχήματα, τέλος, αφορούν σε αγώνες της Τρίτης, στο πλαίσιο του Copa del Rey και του League Cup. Το πρώτο προβλέπει ότι Έμπρο, Λούγκο, Λεγκανιές και Σαντ Αντρέου θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους αγώνες τους και συνοδεύεται από απόδοση 12.50, ενώ το δεύτερο προβλέπει το ίδιο (over 2,5 γκολ) για Άρσεναλ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Μίντλεσμπρο και συνοδεύεται από απόδοση 8.80.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη των αγώνων και υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές.

Για σήμερα η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε τον αγώνα Λάτσιο-Ίντερ με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία