Νέα προσφορά για το NFL ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 είναι γνωστή, όχι μόνο επειδή καλύπτει κορυφαίες διοργανώσεις σε εναλλακτικά αθλήματα, όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο και άλλα, μα και επειδή φροντίζει να ανακοινώνει και αποκλειστικές προσφορές για όσους στοιχηματίζουν σε αυτά. Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε πρόσφατα η Bet365 για όσους στοιχηματίζουν στους αγώνες του NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, το οποίο ξεκίνησε τη νέα σεζόν πριν μερικές εβδομάδες.

Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώνει το ρίσκο και να πληρώνει πρόωρα επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετούν τα μέλη της στους αγώνες του NFL, έως και τη διεξαγωγή του φετινού Super Bowl. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα μπορούν να διεκδικούν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει απλά να στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε αγώνα του NFL. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα και να αφορούν στην αγορά του νικητή.

Όσοι τοποθετούν ένα τέτοιο στοίχημα δεν έχουν παρά να περιμένουν τις εξελίξεις στον αγώνα. Και, αν η ομάδα στην οποία έχουν στοιχηματίσει για τη νίκη προηγηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα με διαφορά 17 πόντων, η Bet365 θα διευθετήσει άμεσα ως κερδισμένο το στοίχημα. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα λάβουν νωρίτερα τα κέρδη τους, ενώ (πιο σημαντικό) θα τα έχουν εξασφαλίσει ακόμα κι αν στο τέλος του αγώνα πραγματοποιηθεί κάποια ανατροπή και η ομάδα που έχουν επιλέξει χάσει.

Οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, μπορούν ακόμα και να πραγματοποιήσουν τμηματικό cash out και να εξακολουθήσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά με το τμήμα του στοιχήματός τους που παραμένει ανοιχτό. Αν κάνουν cash out σε ολόκληρο το στοίχημα, όμως, χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία