900+ στοιχήματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Το Σάββατο διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν ευκαιρίες για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όπως είναι φυσικό, και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν προετοιμαστεί από την πλευρά τους και προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη τους, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Μια από αυτές είναι και η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει περισσότερα από 900 στοιχήματα για τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η Goalbet προσφέρει δεκάδες αγορές, που καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα, ενώ αναμένεται να τις αυξάνει, όσο η ώρα της σέντρας του τελικού πλησιάζει.

 

Τα στοιχήματα που προσφέρει η Goalbet στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τα μέλη της Goalbet που θα επισκεφτούν τη σελίδα του τελικού θα συναντήσουν δεκάδες αγορές, οι οποίες καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα, από τις πιο συνηθισμένες έως τις πιο ασυνήθιστες. Για παράδειγμα, πρώτες στη λίστα βρίσκονται οι πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το GG/NG, το ακριβές σκορ, η διπλή ευκαιρία και το ισοπαλία όχι στοίχημα. Παράλληλα, προσφέρονται στοιχήματα για το πώς θα κριθεί ο αγώνας, όπως για παράδειγμα η επιλογή του να κριθεί στα πέναλτι.

Επίσης, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και στο χάντικαπ (ανάμεσα στις επιλογές βρίσκεται και το ασιατικό χάντικαπ), αλλά και σε μια μεγάλη γκάμα στοιχημάτων για τα δύο ημίχρονα. Εκτός από το ημίχρονο/τελικό, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο 1Χ2 κάθε ημιχρόνου, αλλά και στο over/under, στο χάντικαπ, στο GG/NG, στη διπλή ευκαιρία και σε πολλά άλλα στοιχήματα. Εξίσου πολλές επιλογές έχουν και όσοι θέλουν να τοποθετήσουν συνδυαστικά στοιχήματα, όπως το 1Χ2 και over/under ή το GG/NG και over/under.

Τέλος, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές και για τους σκόρερ του αγώνα. Εκτός από τις συνηθισμένες (πρώτος σκόρερ, τελευταίος σκόρερ και σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή), προσφέρονται και επιλογές πολλαπλών σκόρερ.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και θα αντικατασταθούν μετά τη σέντρα από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία