Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στο αγγλικό Championship

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, στρέφει σήμερα το βλέμμα της στο αγγλικό Championship και δίνει στα μέλη της αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο. Ο αγώνας που βρίσκεται στο επίκεντρο των σημερινών προσφορών** της Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμγουιτς και Άστον Βίλα και σε αυτόν θα συναντήσουν οι παίχτες τα περισσότερα σημεία με αυξημένες αποδόσεις.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται αρχικά με 0% γκανιότα** στην αγορά του 1Χ2, ενώ παράλληλα έχουν ανακοινωθεί και κάποια στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για επιλεγμένες πτυχές της αναμέτρησης.

 

0% γκανιότα** στα στοιχήματα στο 1Χ2

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμγουιτς και Άστον Βίλα θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στα τρία αντίστοιχα σημεία, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας**, και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη είναι αυτές στα σημεία του 1Χ2, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.94 για νίκη της Γουέστ Μπρόμγουιτς, 3.54 για ισοπαλία και 2.63 για νίκη της Άστον Βίλα. Οι εν λόγω αποδόσεις είναι αυξημένες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μετρητών.

 

Ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο Championship

Εκτός από την προσφορά** της 0% γκανιότας**, υπεύθυνη για την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων στο Championship είναι και η προσφορά** των ενισχυμένων αποδόσεων. Στο πλαίσιο αυτής, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ενίσχυσε τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, είτε συγκεκριμένα του αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμγουιτς και Άστον Βίλα είτε γενικά του Championship.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο GG και over 2,5 στο Γουέστ Μπρόμγουιτς - Άστον Βίλα, στην ενισχυμένη απόδοση 2.15 ή στο να κερδίσει η Γουέστ Μπρόμγουιτς και να σκοράρει ο Τζ. Ροντρίγκεζ, με απόδοση 4.50. Τέλος, μπορούν να συμπεριλάβουν στα ειδικά στοιχήματά τους και τον αγώνα ανάμεσα σε Λιντς και Ντέρμπι και να στοιχηματίσουν σε νίκη των Γουέστ Μπρόμγουιτς και Λιντς, με απόδοση 5.50 ή στον αγώνα με τα περισσότερα γκολ.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, μπορούν να αποφέρουν κέρδη με τη μορφή μετρητών σε εκείνους που θα τα εκμεταλλευτούν και θα προβλέψουν σωστά.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία