Ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημερινά ποδοσφαιρικά γεγονότα από τη Novibet

Και σήμερα, το αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο είναι έντονο, με μια σειρά από αγώνες ανά την Ευρώπη, κυρίως για τα εθνικά Κύπελλα. Οι επιλογές στοιχηματισμού από τις στοιχηματικές εταιρίες είναι αρκετές και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet θα μπορέσουν σήμερα, όχι μόνο να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να αυξήσουν τα κέρδη αυτά, εκμεταλλευόμενοι κάποιες σχετικές προσφορές**.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο προσφορές**, οι οποίες ενισχύουν επιλεγμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Και, χάρη σε αυτές τις προσφορές**, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη σε δύο αγώνες: αυτόν του γαλλικού Coupe de la Ligue ανάμεσα σε Μονακό και Ρεν και αυτόν του αγγλικού League Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρτον.

 

Οι προσφορές** που ενισχύουν τις αποδόσεις της Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε την πρώτη προσφορά**, η οποία δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Μονακό-Ρεν. Εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία από τις τρεις ενισχυμένες αποδόσεις στο 1Χ2 και να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, στην περίπτωση που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.93 για νίκη της Μονακό, 3.40 για ισοπαλία και 2.72 για νίκη της Ρεν.

Αντίστοιχα, η δεύτερη προσφορά** που ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική εταιρεία Novibet δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα επιλεγμένο σημείο του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρτον και να εκμεταλλευτούν μία ενισχυμένη απόδοση. Η απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει ότι το αποτέλεσμα στο ημίχρονο/τελικό θα είναι 1/1 και συνοδεύεται από απόδοση 1.28.

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία