Λίβερπουλ-Τσέλσι με περισσότερα από 340 στοιχήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μια κορυφαία αναμέτρηση στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, η οποία φέρνει αντιμέτωπες τις Λίβερπουλ και Τσέλσι, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία μέσα από τις εταιρίες στοιχημάτων να διεκδικήσουν κέρδη στον συγκεκριμένο αγώνα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αρκεί να καταφέρουν να επιλέξουν την κατάλληλη αγορά και το κατάλληλο σημείο.

Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten, οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους στο Λίβερπουλ-Τσέλσι είναι αρκετές και καλύπτουν κάθε πιθανή πτυχή του αγώνα, με αγορές που αφορούν από το τελικό αποτέλεσμα και τον αριθμό των γκολ έως τον αριθμό των καρτών και τα αποτελέσματα των δύο ημιχρόνων. Τα στοιχήματα που προσφέρει η Interwetten είναι περισσότερα από 340 και θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, μέχρι να αντικατασταθούν από νέες επιλογές στο live στοίχημα.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten στο Λίβερπουλ-Τσέλσι

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο Λίβερπουλ-Τσέλσι θα συναντήσουν αρκετές αγορές στην Interwetten. Ανάλογα με την πτυχή του αγώνα στην οποία θέλουν να στοιχηματίσουν, μπορούν να επιλέξουν μια από τις πιο συνηθισμένες ή πιο ασυνήθιστες αγορές.

Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, οι σκόρερ, το χάντικαπ, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία και το ακριβές σκορ. Παρόμοιες επιλογές προσφέρονται και για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά, ενώ δεν απουσιάζουν ούτε τα στοιχήματα στο ασιατικό χάντικαπ, στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών και στο εύρος της νίκης.

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν και πιο ασυνήθιστες αγορές. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον χρόνο της επίτευξης των τερμάτων που θα σημειωθούν στον αγώνα ή σε ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες, που περιλαμβάνουν τα σουτ εντός στόχου, τις ασίστ και άλλες επιλογές. Τέλος, μπορούν να επιλέξουν και ένα από τα στοιχήματα ΝΑΙ/ΟΧΙ της Interwetten, που συνδυάζουν προβλέψεις σε ειδικά στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία