Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί των προκριματικών του EURO

Οι προκριματικοί αγώνες του EURO 2020 μονοπωλούν και σήμερα το αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο και πολλοί παίχτες αναμένεται να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις σε παρολί στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και μεγαλύτερο ρίσκο. Χάρη σε μια νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, όμως, το ρίσκο αυτό μπορεί να μειωθεί αποτελεσματικά.

Η νέα προσφορά της Goalbet, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο θα μειωθεί αποτελεσματικά για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν αποκλειστικά τα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο pre-game. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 4 αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2020 και να αποτελούνται αποκλειστικά από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα παραπάνω στοιχήματα θα δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, αρκεί πρώτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν αν διευθετηθούν τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει. Και, αν χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα λάβουν όσοι τοποθέτησαν τα κατάλληλα παρολί και έχασαν για μία μόνο πρόβλεψη θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, η αποζημίωση θα έχει τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Goalbet.

Για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Ελλάδα-Αρμενία για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες διότι η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία