Ευκαιρία για στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο, μέσω μιας προσφοράς που συνοδεύεται από κάποιες απρόβλεπτες προϋποθέσεις, αλλά που υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η εν λόγω προσφορά αφορά στα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες και σχετίζεται με τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Φροζινόνε και Λάτσιο.

Ουσιαστικά, αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και να συμπεριλάβουν σε αυτά το Φροζινόνε-Λάτσιο. Και, στην περίπτωση που επαληθευθεί ένα από τα σενάρια του αγώνα, οι παίχτες που θα έχουν χάσει τα χρήματά τους θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί που εξασφαλίζουν συμμετοχή στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα σε αγώνες ποδοσφαίρου, που να περιλαμβάνει το Φροζινόνε-Λάτσιο και να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Έπειτα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

Η επόμενη προϋπόθεση που πρέπει να καλυφθεί δεν περνά από τα χέρια των παιχτών, αλλά από τα… πόδια των Τσιάνο και Ιμόμπιλε. Συγκεκριμένα, για να τεθεί σε ισχύ η προσφορά, θα πρέπει ένας από τους δύο να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Φροζινόνε και Λάτσιο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, θα αποζημιώσει η Goalbet τα χαμένα.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Όσοι παίχτες καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η συγκεκριμένη θα έχει τη μορφή πριμ και θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί τους, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Για σήμερα η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει επιλέξει τον αγώνα Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία