Ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν σήμερα και αύριο την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στους αγώνες του Champions League, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η νέα αυτή προσφορά καλεί τους παίχτες να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να εξασφαλίσουν χρήματα, αν προβλέψουν σωστά σε όλους τους αγώνες. Αν, όμως, προβλέψουν λάθος σε μία μόνο επιλογή τους, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Και, εφόσον χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση που θα τους επιτρέψει να ρεφάρουν.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον 4 σημείων στους αγώνες του Champions League. Τα παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Αλλά για να πάρουν την αποζημίωση, θα πρέπει να χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και θα χάσουν για ένα μόνο σημείο θα αποζημιωθούν μέσω της σημερινής προσφοράς. Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα θα έχει ύψος 100% επί του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία του, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Γιουβέντους- Άγιαξ για την προσφορά της 0% γκανιότας.Όλες τις υπηρεσίες της Goalbet σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία