Παρολί μειωμένου ρίσκου προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο και διεκδικούν αυξημένα κέρδη και τους δίνει την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Χάρη στην προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στις επιλεγμένες διοργανώσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League και της σκωτσέζικης Premiership θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν εξαιτίας ενός μόνο αγώνα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί που να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 4 αγώνες από το Champions League και την Premiership. Όλα τα στοιχήματα του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Τέλος, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφοράς έως τις 9 Αυγούστου.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, όμως, θα πρέπει επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί και χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο αγώνα, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς. Θα πρόκειται για ένα πριμ, το οποίο θα έχει ύψος ίσο με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet, τέλος, θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη των χρημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία