Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί ποδοσφαίρου

Αν και βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο παραμένει έντονη και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιες από τις επιλογές τους, μάλιστα, αποκτούν ενισχυμένη αξία, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί. Μέσω της προσφοράς, οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Στην σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet συμμετέχουν μόνο επιλεγμένα παρολί στοιχήματα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στο ποδόσφαιρο και να συμπεριλάβουν τον αποψινό αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Τσαπεκοένσε.Τα στοιχήματα που θα περιέχει το παρολί θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στο pre-game.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα καταφέρουν να μειώσουν το ρίσκο των παρολί τους, αρκεί να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση στον αγώνα ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Τσαπεκοένσε: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Αλεξάντρ Πάτο ή ο Εβεράλντο. Σε αυτήν την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση για τα παρολί που θα καλύπτουν τους όρους της προσφοράς και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα έχει ύψος ίσο με το 100% του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία