Κέρδη στο ΠΑΡΑ1 από την στοιχηματική εταιρεία Betshop

Ακόμη και ημέρες σαν τη σημερινή, που το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι ικανό να κερδίσει τον χαρακτηρισμό “πλούσιο”, οι λάτρεις των παρολί μπορούν να συνδυάσουν επιλογές και να τοποθετήσουν έναν συνδυασμό στοιχημάτων που μπορεί να τους αποφέρει περισσότερα κέρδη. Ακόμη κι αν το σημερινό πρόγραμμα δεν εντυπωσιάζει, άλλωστε, οι επιλογές είναι ενδιαφέρουσες – έχουμε δύο αγώνες του Europa League στο ποδόσφαιρο, ελληνικά και γερμανικά πλέι-οφ στο μπάσκετ και αρκετούς ακόμη αγώνες στα δύο δημοφιλή αθλήματα.

Παράλληλα, η τοποθέτηση ενός παρολί αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία σήμερα, όταν οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν προσφορές όπως αυτή της στοιχηματικής εταιρείας Betshop. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται μειωμένο ρίσκο, καθώς μπορεί να επαναφέρει το ύψος του λογαριασμού ενός παίχτη στα προηγούμενα επίπεδα, ακόμη κι αν χάσει σήμερα.

 

Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ

Αναλυτικότερα, αν κάποιο μέλος της εταιρείας στοιχήματος Betshop τοποθετήσει ένα κατάλληλο παρολί και χάσει για μία μόνο λάθος πρόβλεψη, θα μπορεί να μη χάσει τα χρήματά του και να τα χρησιμοποιήσει ξανά, προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη. Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα παρολί σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και όσοι παίχτες την εκμεταλλευτούν θα στοιχηματίσουν ουσιαστικά χωρίς ρίσκο.

Τα χρήματα που θα χάσουν οι παίχτες, βέβαια, θα αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς τους αρχικά, αλλά θα επανέλθουν με τη μορφή πριμ που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο. Έτσι, η τοποθέτηση παρολί στη στοιχηματική εταιρεία Betshop αποκτά μεγαλύτερη αξία.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά της Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν ένα απλό παρολί που θα αποτελείται από στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερα έως 30 σημεία, τα οποία μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε διοργάνωση σε οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Παράλληλα, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να συνοδεύονται από ελάχιστη απόδοση 1.70.

Τέλος, όπως προβλέπει ρητά η προσφορά, θα πρέπει να χάσει εξαιτίας μόνο ενός σημείου, ώστε να δικαιούται συμμετοχή στην προσφορά.

Η Betshop συνηθίζει να προσφέρει παρολί με μειωμένο ρίσκο και δικαίωμα σε αυτήν την προσφορά έχουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία