Μειωμένο ρίσκο στο Βέλγιο-Ελλάδα από τη Bet365

Αυτές τις ημέρες διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ του 2018 και ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζονται στους ευρωπαϊκούς ομίλους είναι και η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Βέλγιο, στις 25 Μαρτίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μας έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι είναι ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο και παρά το γεγονός ότι αποτελεί με διαφορά το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, το ρίσκο παραμένει.

Το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν, όμως, όσοι στοιχηματίσουν στο Βέλγιο-Ελλάδα μέσω της Bet365 είναι ελαφρώς μειωμένο, χάρη στην προσφορά που ισχύει στην ιστοσελίδα στοιχήματος.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Η προσφορά της Bet365 υπόσχεται σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στο Βέλγιο-Ελλάδα ότι δε θα χάσουν τα χρήματά τους, αν προβλέψουν λάθος και ο αγώνας λήξει με λευκή ισοπαλία και σκορ 0-0. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα δε θα χάσουν τα χρήματά τους, καθώς αυτά θα επιστρέψουν στους λογαριασμούς τους.

Με λίγα λόγια, αν καμία από τις δύο ομάδες δεν καταφέρει να σκοράρει και ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε πολλά από τα χαμένα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες θα ακυρωθούν και τα χρήματά τους δε θα χαθούν.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Βέλγιο-Ελλάδα (η προσφορά, βέβαια, εκτείνεται σε κάθε αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ των επόμενων ημερών) και να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν σε αυτή: το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ και το scorecast. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει την πρόβλεψή τους σε ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παρολί και τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Τέλος, από την προσφορά θα εξαιρούνται και όσα στοιχήματα έχουν κλείσει πρόωρα, χάρη στην υπηρεσία cash out. Όσοι πραγματοποιήσουν τμηματικό cash out, όμως, θα μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσφορά, με το ποσό που έχουν διατηρήσει ανοιχτό στο στοίχημά τους.

H Bet365 λειτουργεί με έδρα την Αγγλία, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία