Παρολί ποδοσφαίρου με μειωμένο ρίσκο το επόμενο διήμερο στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τις επόμενες δύο ημέρες, διεξάγεται μια σειρά από ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου στο ολλανδικό πρωτάθλημα και η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όλους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί με μειωμένο ρίσκο στους συγκεκριμένους αγώνες, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί του επόμενου διημέρου, αφού θα αποζημιώσει όσα καλύπτουν τους όρους της νέας της προσφοράς και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Ποια παρολί θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο;

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και έπειτα να ενημερώσουν τους υπεύθυνους. Τα παρολί τους θα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχουν 4 αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος και στοιχήματα αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Στην προσφορά συμμετέχουν όλοι οι αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εκτός από εκείνους που προσφέρονται με 0% γκανιότα.

Μόλις τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Τα παραπάνω παρολί θα συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet, αλλά δε θα εξασφαλίσουν όλα την αποζημίωση, σε περίπτωση που χάσουν. Εκείνα που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση είναι όσα χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τους παίχτες με ένα πριμ.

Το πριμ θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό, μόνο στην περίπτωση που θα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία