Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στα προκριματικά του ΕURO από την Goalbet

Για μία ακόμη ημέρα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα ποδοσφαίρου, μέσω μιας νέα προσφοράς. Τη σημερινή προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2020, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος από τους αγώνες θα λήξει με λευκή ισοπαλία.

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που θα περιλαμβάνουν θα έχει λήξει με σκορ 0-0. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο μειώνεται και η αξία των στοιχημάτων ενισχύεται.

 

Τα στοιχήματα που θα συμμετάσχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα συμμετάσχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις αγώνες των προκριματικών του EURO. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Η αξία που θα έχουν τα παρολί, τέλος, δεν έχει καμία σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, όμως, θα πρέπει και να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Μια τελευταία προϋπόθεση που θα πρέπει να καλυφθεί, όμως, αφορά και στις εξελίξεις των σημερινών προκριματικών αγώνων. Η προϋπόθεση είναι να λήξει με σκορ 0-0 τουλάχιστον ένας από τους αγώνες που θα συμπεριλάβουν οι παίχτες στο παρολί τους. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο θα δικαιούνται τα χαμένα παρολί την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον καλυφθούν όλες οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά της Goalbet, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και θα έχουν χάσει θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο ποσό.

Ο αγώνας που επέλεξε σήμερα η Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι ανάμεσα σε Τσεχία και Μαυροβούνιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία