Μειωμένο ρίσκο στην ιταλική Serie A προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της, η οποία θα ισχύει σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου της ιταλικής Serie A. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί, αφού εκείνα που θα χάσουν για έναν μόνο αγώνα θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να περιμένουν να διευθετηθούν. Και, αν χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη, θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση που δικαιούνται.

 

Τα παρολί που συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους αγώνες της Serie A θα πρέπει να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει 3 αγώνες από το ιταλικό πρωτάθλημα. Το παρολί αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελείται από προβλέψεις στο pre-game κάθε αγώνα, οι οποίες αφορούν στο 1Χ2 (εξαιρούνται οι αγώνες με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους, και έπειτα να περιμένουν να διευθετηθεί το στοίχημά τους. Αν χάσει για έναν μόνο αγώνα, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς της Goalbet

Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αρκεί να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet. Η αξία του, τέλος, θα είναι ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία