Εταιρία στοιχήματος Interwetten: Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 του Μπαρτσελόνα-Τότεναμ

Την Τρίτη, επιστρέφουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα οι αγώνες του Champions League και για τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Interwetten ξεχωρίζει ένας αγώνας, ο οποίος προσφέρεται με μειωμένο ρίσκο. Πρόκειται για το Μπαρτσελόνα-Τότεναμ, στο οποίο οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο και να αποζημιωθούν σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει με λευκή ισοπαλία.

Η νέα προσφορά της Interwetten, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αγώνα του Champions League, στην περίπτωση που το τελικό σκορ είναι 0-0. Βέβαια, για να εκμεταλλευτούν την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στην προσφορά

Η πρώτη βασική προϋπόθεση της προσφοράς της Interwetten, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι αυτή της εγγραφής. Μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται την Τρίτη, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα, Δευτέρα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπαρτσελόνα-Τότεναμ, πριν την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Εφόσον οι παίχτες καλύψουν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, το μόνο που μένει είναι να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθεί το στοίχημά τους. Αν το Μπαρτσελόνα-Τότεναμ λήξει με σκορ 0-0 και το στοίχημά τους έχει χάσει, τότε θα δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που υπόσχεται να μοιράσει στους χαμένους η Interwetten θα έχει ύψος ίσο με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη ημέρα και θα έχει τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία