Προσφορά στο Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague από την Sportingbet

Αν και δε γίνεται αμέσως αντιληπτό με μια πρώτη γρήγορη ματιά, το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται συμβάλλουν και κάποιες δημοφιλείς διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καθώς και προσφορές, σαν αυτή της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, που αυξάνουν ακόμη περισσότερο την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

 

Η Sportingbet, άλλωστε, έχει ανακοινώσει σήμερα δύο προσφορές – μία στο ποδόσφαιρο και μία στο μπάσκετ. Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα είναι σε θέση είτε να διεκδικήσουν ευξαημένα κέρδη είτε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημά τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές, αλλά μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, όμως, θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους ο Μπουρούσης. Σε αυτή την περίπτωση, η Sportingbet θα επιστρέψει όσα χρήματα έχασαν οι παίχτες που στοιχημάτισαν πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου.

 

Τα χρήματα από τις δύο προσφορές, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η Sportingbet πρόσφερε μπόνους στα κέρδη για κύπελο ποδοσφαίρου και επιστροφή χρημάτων για την Euroleague.

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και έχει καταφέρει να είναι από τις δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως λειτουργώντας σε 200 χώρες στις οποίες συγκαταλέγεται και η Έλλάδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία