Υπηρεσίες της Bwin στη Fortuna

Η εταιρία στοιχήματος bwin.party θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της και άλλου είδους περιεχόμενο στα καταστήματα και τις ιστοσελίδες της Fortuna Entertainment, της μεγαλύτερης εταιρείας διεξαγωγής στοιχημάτων στην Κεντρική Ευρώπη. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο στοιχηματικές εταιρίες προβλέπει τη live τροφοδότηση του δικτύου της Fortuna με αποδόσεις, αποτελέσματα, στατιστικά και προγράμματα αγώνων από τις βάσεις δεδομένων της Bwin για το online στοίχημα.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες της Fortuna (στα καταστήματά της, την ιστοσελίδα της ή την τηλεφωνική υπηρεσία της) θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν σε πραγματικό χρόνο τα απαραίτητα δεδομένα. Η τροφοδοσία των στοιχείων αυτών, μάλιστα, θα υποστηρίζει πολλές γλώσσες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.