Κάρτα κατάθεσης / ανάληψης από την Coral

Η εταιρία στοιχήματος Coral λάνσαρε τη νέα κάρτα Coral Connect, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι παίχτες του online στοιχήματος στη Βρετανία για να προχωρούν σε άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις. Πρόκειται για μια κάρτα, την οποία οι παίχτες μπορούν να αποκτήσουν σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας. Με αυτή στην κατοχή τους, μπορούν να πραγματοποιούν καταθέσεις στον online λογαριασμό τους, αλλά και σε αναλήψεις - αμέσως μετά τη διευθέτηση του στοιχήματος που κατέθεσαν στην ιστοσελίδα - των κερδών τους.

 

Με λίγα λόγια, ακόμη κι αν στοιχηματίζουν μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, τα μέλη της Coral έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν άμεσα στις συναλλαγές τους, μέσω αυτής της κάρτας - αρκεί να επισκεφτούν ένα κατάστημα της εταιρείας.

Η Coral ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν στα μέλη τους μεγάλη γκάμα αθλήματων για στοίχημα αλλά και καζίνο,πόκερ και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.