Ειδοποιήσεις και μέσω κινητού από τη Bet365

Ο χρόνος είναι χρήμα και όσο πιο γρήγορα ενημερώνεται ένας παίχτης του στοιχήματος τόσο πιο γρήγορα μπορεί να εκμεταλλευτεί μια προσφορά ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να του προσφέρει ευκαιρίες στοιχηματισμού και αύξησης των κερδών του. Αυτό φαίνεται πως το παίρνουν πολύ σοβαρά στην εταιρία στοιχημάτων Bet365, η οποία εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης.

 

Πρόκειται για μια υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων στα κινητά όσων έχουν κατεβάσει και εγκαταστήσει το ειδικό app. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δε χρησιμοποιεί e-mail ή SMS για να ενημερώσεις τους παίχτες, αλλά τις ειδοποιήσεις του app που βρίσκεται στο κινητό.

 

Τέτοιου είδους ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του κινητού και μπορούν να αφορούν σε κάθε νέα εξέλιξη – για παράδειγμα, το αν το στοίχημα που τοποθέτησε κάποιος παίχτης κέρδισε ή όχι, ή το αν υπάρχει κάποια νέα προσφορά. Φυσικά, η συγκεκριμένη υπηρεσία, όσο πολύτιμη κι αν είναι, προσφέρεται δωρεάν στους παίχτες.

 

Για να την ενεργοποιήσουν θα πρέπει να αλλάξουν τις γενικές ρυθμίσεις του κινητού τους, ώστε να μπορούν να δέχονται ελεύθερα τις ειδοποιήσεις της Bet365. Η διαδικασία, αν και διαφέρει από κινητό σε κινητό, είναι εξαιρετικά απλή και θα ενεργοποιήσει άμεσα την παραλαβή ειδοποιήσεων.

 

Χάρη στις ειδοποιήσεις της Bet365, λοιπόν, κάθε παίχτης θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για καθετί νέο και να το εκμεταλλεύεται χωρίς καθυστέρηση.

 

Τη νέα υπηρεσία της Bet365 μπορούν να απολαμβάνουν και οι Έλληνες που είναι μέλη της εταιρίας μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.