Νέα εικονικά αθλήματα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και διατηρεί μια μεγάλη γκάμα από εικονικά αθλήματα, στα οποία οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν ακόμη και τώρα που οι κορυφαίες διοργανώσεις πραγματικών αθλημάτων ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί. Στα εικονικά αθλήματα που διατηρούσε έως σήμερα η Interwetten, μάλιστα, έρχονται να προστεθούν και κάποια νέα, που προσφέρουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ρεαλισμού.

Πρόσφατα, άλλωστε, η Interwetten προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Golden Race. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τις πλέον ανερχόμενες στον τομέα των virtual sports, αφού είναι υπεύθυνη για κάποια εξαιρετικά παιχνίδια του τομέα.

 

Τα νέα εικονικά αθλήματα της Interwetten

Η Interwetten θα προσθέσει σύντομα τα εικονικά αθλήματα της Golden Race στην ιστοσελίδα της, μέσω ενός νέου λόμπι, στο οποίο θα βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα αθλήματα. Οι νέες επιλογές θα είναι πολλές, αφού η Golden Race έχει σχεδιάσει παιχνίδια για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, μηχανοκίνητα αθλήματα και πυγμαχία μεταξύ άλλων.

Η διαδικασία παιχνιδιού δε θα είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιχνίδια του συγκεκριμένου τομέα. Οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε ένα νέο αγώνα κάθε μερικά λεπτά και να επιλέγουν από τις διαθέσιμες αγορές. Έπειτα, μόλις οι αγώνες ξεκινούν, θα μπορούν να τους παρακολουθήσουν και να δουν πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

Σε αυτό το σημείο βρίσκονται και τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των εικονικών αθλημάτων της Golden Race. Τα γραφικά της εταιρείας είναι εκπληκτικά και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα HD και τα τρισδιάστατα, ανάλογα με το άθλημα. Έτσι, η εμπειρία παρακολούθησης θα είναι ανώτερη του ανταγωνισμού.

Τη νέα συμφωνία, τέλος, σχολίασε και ο επικεφαλής του τομέα προϊόντων της Interwetten, Mario Bilic: “Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση. Είμαστε μια μεγάλη ιστοσελίδα στοιχήματος με μεγάλη γκάμα επιλογών και η συνεργασία μας με την Golden Race θα μας κάνει καλύτερους και πιο ολοκληρωμένου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κοινό μας θα μπορέσει να απολαύσει τα παιχνίδια της Golden Race”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.