Νέα υπηρεσία φωνητικών εντολών στη Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet λάνσαρε μια νέα υπηρεσία, η οποία προορίζεται για όσους τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω κινητού. Πρόκειται για μια υπηρεσία φωνητικών εντολών, η οποία καθιστά ακόμη πιο εύκολη την αναζήτηση και τοποθέτηση στοιχημάτων στο app που έχει σχεδιάσει η Unibet.

 

Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία Artificial Solutions, στην πλατφόρμα Teneo, και αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση στον τομέα του online στοιχήματος. Ουσιαστικά, επιτρέπει στους παίχτες να εντοπίσουν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους ευκολότερα και γρηγορότερα. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να ενεργοποιήσουν τη νέα υπηρεσία και να αναφέρουν το στοίχημα που τους ενδιαφέρει (τις ομάδες στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, τους παίχτες στο τένις, τις στοιχηματικές αγορές και οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει).

 

Με τον τρόπο αυτό θα δουν άμεσα τα στοιχήματα και τις επιλογές που τους ενδιαφέρουν. Και, μόλις αποφασίσουν, θα μεταφερθούν αυτόματα στην κατάλληλη σελίδα, ώστε να τοποθετήσουν άμεσα το στοίχημά τους. Με λίγα λόγια, γλιτώνουν κόπο και χρόνο – το τελευταίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για όσους αναζητούν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής στο στοίχημα.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία  είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο app που καλούνται να κατεβάσουν όσοι στοιχηματίζουν στη Unibet από το κινητό τους. Και χάρη σε αυτή, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη, καθώς οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι ούτε να περιηγηθούν από μενού σε μενού ούτε να πληκτρολογήσουν τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν.

 

Η Unibet είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη γκάμα παιχνιδιών καθώς διαθέτει live καζίνο αλλά και ξεχωριστή ενότητα με κλασσικά αγαπημένα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.