Νέο εβδομαδιαίο podcast στην στοιχηματική ιστοσελίδα Coral

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Coral προσβλέπει στο να αυξήσει την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της και καταφεύγει σε μια δοκιμασμένη και ενδιαφέρουσα λύση: τη μετάδοση εβδομαδιαίων podcasts, τα οποία θα ασχολούνται με την αθλητική επικαιρότητα, τις αναλύσεις και τα προγνωστικά, με απόψεις ειδικών και πολύ χιούμορ.

Αναλυτικότερα, η Coral ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου podcast, το οποίο θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα στην ιστοσελίδα της. Παρουσιαστές θα είναι ο κωμικός Tom Davis και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Premier League και της Εθνικής Αγγλίας, Joe Cole.

 

To νέο podcast της Coral

Οι δύο παρουσιαστές θα δίνουν ραντεβού με τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Coral κάθε εβδομάδα και θα αναλύουν την αθλητική επικαιρότητα. Ο Cole θα προσφέρει τη ματιά του ειδικού στις εξελίξεις της εβδομάδας, ειδικά όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Davis θα αναλάβει το κομμάτι της διασκέδασης. Παράλληλα, οι δύο παρουσιαστές θα έχουν κάθε εβδομάδα και κάποιον σημαντικό καλεσμένο, ο οποίος θα μιλά για την καριέρα του και για τις εξελίξεις της εβδομάδας. Ήδη, η αρχή έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, με καλεσμένο τον θρύλο της Premier League, Alan Shearer.

H παραγωγή του podcast, τέλος, το οποίο ονομάζεται All To Play For, πραγματοποιείται από την εταιρεία 7Stars, η οποία έχει αναλάβει και τη διαφημιστική προβολή της Coral.

Για το νέο podcast μίλησε και ο επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της Coral, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή πρωτοβουλία, που βασίζεται στο ταλέντο των Tom Davis και Joe Cole, αλλά και στους μοναδικούς καλεσμένους που θα έχουν κάθε εβδομάδα. Στην Coral μοιραζόμαστε το πάθος των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και ανυπομονούμε να βουτάμε μαζί τους στην αγωνιστική δράση κάθε εβδομάδα, αναλύοντας κορυφαίους αγώνες και παρουσιάζοντας ιστορίες από τα παρασκήνια”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.