Αγορές ΝΑΙ/ΟΧΙ στην Boylesports

Η εταιρία στοιχημάτων Boylesports προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών στα μέλη της που τοποθετούν στοιχήματα, ειδικά στην περίπτωση του ποδοσφαίρου. Σε κάθε αγώνα, άλλωστε, οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

 

Σε αυτές τις αγορές, μάλιστα, προστέθηκαν πρόσφατα και κάποιες νέες, οι οποίες απευθύνονται σε όσους στοιχηματίσουν στους διεθνείς φιλικούς αγώνες που διεξάγονται αυτές τις ημέρες κατά μήκος της Ευρώπης, αλλά και στα ντέρμπι που βρίσκονται στο πρόγραμμα των κορυφαίων διοργανώσεων των επόμενων ημερών.

 

Πρόκειται για τις αγορές του ΝΑΙ/ΟΧΙ, οι οποίες αποτελούνται από μια πρόβλεψη και από δύο απαντήσεις (ναι ή όχι). Η πρόβλεψη αυτή, για παράδειγμα, μπορεί να αφορά στο αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε ένα ημίχρονο, στο αν θα σημειωθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός κόρνερ ή γκολ, στο αν μια ομάδα θα σκοράρει έναν αριθμό γκολ στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο κτλ.. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τη δική τους πρόβλεψη, επιλέγοντας το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

 

Κάθε σημείο, βέβαια, συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση, ανάλογα με το πόσο πιθανό είναι να επαληθευθεί, και μπορεί να αποφέρει αντίστοιχα κέρδη σε όσους τα επιλέξουν. Και οι επιλογές των παιχτών τις επόμενες ημέρες είναι αρκετές, αφού περιλαμβάνουν τα διεθνή φιλικά των εθνικών ομάδων, αλλά και αγώνες της Premier League, της Primera Division και της Serie A, μεταξύ άλλων.

 

Χάρη στις νέες αυτές αγορές, λοιπόν, τα μέλη της Boylesports είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με νέους τρόπους, απαντώντας απλά με ένα ναι ή με ένα όχι στις ερωτήσεις κάθε στοιχήματος.

H Boylesports είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη τους όπως καζίνο,πόκερ,λοταρίες,μπίνκο και πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.