Βελτιώνει τα virtual sports που προσφέρει η BetConstruct

Η BetConstruct είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού που ειδικεύονται στα virtual sports και παρέχει τις υπηρεσίες της σε δεκάδες εταιρείες επίγειων τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε χώρες όπως η Ισπανία, η Τσεχία και η Αρμενία. Παράλληλα, τα virtual sports που προσφέρει είναι διαθέσιμα και σε μια σειρά από άκρως επιτυχημένες και δημοφιλείς στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως αυτές των Interwetten και Betsson.

Η BetConstruct ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει σημαντικά τα παιχνίδια virtual sports που προσφέρει στους συνεργάτες της. Συγκεκριμένα, η BetConstruct θα συνεργαστεί με την εταιρεία Xsens, η οποία ειδικεύεται στον τομέα του 3D motion capture.

 

Τα νέα virtual sports της BetConstruct

Η ανακοίνωση της συνεργασίας ανάμεσα στην BetConstruct και την Xsens σημαίνει ότι τα παιχνίδια της πρώτης θα βελτιωθούν σημαντικά στον τομέα της ρεαλιστικής απεικόνισης. Άλλωστε, όπως και όλα τα virtual sports, έτσι και αυτά της BetConstruct δεν βασίζονται μόνο στην τοποθέτηση του στοιχήματος, αλλά και στην μετάδοση του εικονικού αγώνα, που βελτιώνει την εμπειρία και ενημερώνει τους παίχτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή η μετάδοση των αγώνων των virtual sports της BetConstruct είναι που θα βελτιωθεί σημαντικά, χάρη στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία που θα προσφέρει η Xsens. Χάρη στην τεχνολογία 3D motion capture, η απεικόνιση και η κίνηση των εικονικών αθλητών στα virtual sports της BetConstruct θα είναι βελτιωμένη και πιο ρεαλιστική.

Από αυτό, φυσικά, θα επωφεληθούν και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που παρέχουν τα virtual sports της BetConstruct, όπως οι Interwetten και Betsson. Προς το παρόν, βέβαια, τα νέα και βελτιωμένα virtual sports βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης, οπότε τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων που προσφέρουν virtual sports της BetConstruct θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.