Εκπρόσωπο του Ader ζητά η bwin.party

H bwin.party ζητά από το νέο της μεγαλομέτοχο, Jason Ader, να ορίσει επιτέλους αντιπρόσωπό του στο διοικητικό συμβούλιο της στοιχηματικής εταιρείας, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, ότι δεν την ανησυχούν οι προθέσεις του. Ο κ. Ader εξέπληξε πριν ένα μήνα περίπου τους πάντες, όταν αγόρασε το 6,1% του μετοχικού πακέτου της bwin.party, έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς είναι γνωστός για τα αισθήματά του κατά του online τζόγου. Οι μετοχές που απέκτησε προήλθαν από τους ιδρυτές της PartyGaming, με την οποία συγχωνεύτηκε πριν τρία χρόνια η bwin.

 

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, πάντως, βεβαιώνουν πως δεν κινδυνεύουν από τον κ. Ader, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις του. Ωστόσο, είναι απαραίτητος ο διορισμός αντιπροσώπου του, για διαδικαστικούς λόγους.

Η Bwin δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας,τουλάχιστον προς το παρόν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.