Ανταμοιβές σε όλη τη σεζόν της Euroleague μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Euroleague ξεκινά και οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα όπλα τους στο παρκέ, προκειμένου να φτάσουν στις κορυφαίες θέσεις και να διεκδικήσουν την πρώτη θέση της διοργάνωσης. Κάθε αγώνας θα είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στη Novibet, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις συνολικές επιδόσεις των παιχτών στο τέλος της σεζόν.

Τέτοια στοιχήματα καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο ποιος θα ανακηρυχθεί ο MVP της διοργάνωσης, ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Και όσοι έχουν την υπομονή να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε μια νέα προσφορά** της Novibet, η οποία θα ανταμείβει με στοιχήματα χωρίς ρίσκο τους νικητές, καθ’ όλη της διάρκεια της σεζόν!

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς**

Αυτό που υπόσχεται να κάνει η νέα προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet είναι να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν ένα ειδικό στοίχημα στους παίχτες της Euroleague, κάθε φορά που ο παίχτης της επιλογής τους ανακηρύσσεται κορυφαίος σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίσει ότι κάποιος παίχτης θα ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ της Euroleague, θα εξασφαλίζει μια ανταμοιβή σε κάθε αγωνιστική που ο παίχτης της επιλογής του ανακηρύσσεται πρώτος σκόρερ!

Για να μπορέσουν, όμως, τα μέλη της Novibet να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να κατευθυνθούν στην ενότητα Ειδικά Παιχτών, έως σήμερα τα μεσάνυχτα, και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα σε μία από τις διαθέσιμες αγορές. Το στοίχημα θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 2.00 και άνω.

Κάθε φορά, λοιπόν, που ο παίχτης της επιλογής τους θα ανακηρύσσεται κορυφαίος, θα κερδίζουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στην Euroleague μέσω της Novibet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία