Μειωμένο ρίσκο στο Στόουκ – Γουέστ Μπρομ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ξεχωρίσει έναν σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου και έχει ανακοινώσει μια προσφορά που τον συνοδεύει και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, συμπεριλαμβάνοντας τον αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Γουέστ Μπρομ, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, τα παρολί που θα τοποθετήσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα παρολί στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβάνοντας οπωσδήποτε την αναμέτρηση της Στόουκ με την Γουέστ Μπρομ. Τα παρολί αυτά μπορούν να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Θα πρέπει, όμως, να τοποθετηθούν στο pre-game και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet και να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Για να προχωρήσει στην αποζημίωση των χαμένων παρολί, η Goalbet απαιτεί να καλυφθεί μία ακόμη σημαντική προϋπόθεση. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Γουέστ Μπρομ ή ο Λι Γκρέγκορι ή ο Ματέους Περέιρα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση, θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ παράλληλα θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι προϋποθέσεις τζίρου της Goalbet.

Τέλος αξίζει να συμπληρώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε να προσφέρει στα μέλη της των αγώνα της Serie Α Σπαλ-Σαμπντόρια με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία