Μπάγερν-Ντόρτμουντ με μειωμένο ρίσκο στην εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Ένας από τους αγώνες της γερμανικής Bundesliga που διεξάγονται αυτές τις ημέρες ξεχωρίζει στη συνείδηση των μελών της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten, όχι μόνο επειδή παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και επειδή συμμετέχει σε μια προσφορά, που επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Πρόκειται για τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ, ο οποίος συμμετέχει στην προσφορά ασφάλειας κατά του 0-0 που ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα η Interwetten.

Το ότι το Μπάγερν-Ντόρτμουντ συμμετέχει στη συγκεκριμένη προσφορά σημαίνει ότι κάποιοι παίχτες θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα, μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι μονά, ενώ δεν έχει σημασία η αξία τους και το σημείο που θα επιλέξουν οι παίχτες.

Εφόσον κάποιος παίχτης καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην προσφορά και θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο. Αν χάσει, άλλωστε, και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούται μια αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι χάσουν, εξαιτίας του 0-0, θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, παρόλο που θα πρόκειται για πριμ, τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας στα παιχνίδια καζίνο που διαθέτει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία