Μειωμένο ρίσκο στο Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Οι εταιρίες στοιχημάτων υποδέχονται την επιστροφή της αγγλικής Premier League με νέες προσφορές, η Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί (συμπεριλαμβάνοντας τον επιλεγμένο αγώνα της Premier League) και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν υπό προϋποθέσεις θα εισπράξουν μια αποζημίωση.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά είναι αρκετά απλές και οι παίχτες δε θα έχουν παρά να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στον αγώνα. Και, αν επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα, όσοι χάσουν θα δικαιούνται την αποζημίωση.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν μόνον παρολί που θα περιέχουν τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Αυτά τα παρολί θα πρέπει να περιέχουν αποκλειστικά σημεία στην αγορά του 1Χ2, τα οποία θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Η αξία του δελτίου, τέλος, αλλά και οι αποδόσεις του, δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την εταιρία στοιχήματος Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Όπως είναι φυσικό, βασική προϋπόθεση για να λάβουν τα παραπάνω παρολί την αποζημίωση είναι να χάσουν. Επιπλέον, η Goalbet ξεκαθαρίζει ότι θα μοιράσει αποζημιώσεις, μόνο στην περίπτωση που σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ή ο Κούν Αγκουέρο ή ο Πιέρ Αουμπαμεγιάνγκ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί που καλύπτουν τις προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, αξίας ίσης με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet

Τέλος να σημειώσουμε πως για σήμερα η Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας επέλεξε τον αγώνα Νάπολι-Γιουβέντους, αγώνας θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ιταλίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία