“Πυρετός Ντέρμπι” στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Και σήμερα, η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ζει στους ρυθμούς του ντέρμπι της ημέρας και έχει ανακοινώσει μια σχετική προσφορά, με τίτλο “Πυρετός Ντέρμπι”, η οποία θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα της ημέρας και προβλέψουν σωστά.

Το ντέρμπι που συμμετέχει στην προσφορά είναι ο αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του ισπανικού Copa del Rey. Και όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά δε θα διεκδικήσουν μόνο τα κέρδη που θα φέρει μια σωστή πρόβλεψη, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ στο ισπανικό ντέρμπι. Τα στοιχήματα μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Επιπλέον, βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προσφορά είναι το στοίχημα να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη και να διευθετηθεί ως κερδισμένο. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, θα αποφέρει όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ανταμοιβή που υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει στους νικητές η Mybet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με του κερδισμένου στοιχήματος στο Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ, έως ένα συγκεκριμένο όριο και θα παραμείνει ενεργό για τρεις ημέρες. Στο διάστημα αυτό, οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet συνεχίζει να μοιράζει στοιχήματα στους αγώνες Κυπέλλων όλων των χωρών, έτσι ύστερα από τους αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας όπου χάρισε στοιχήματα στα μέλη της, σήμερα επέλεξε το Copa del Rey και το ματς Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία