Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του Champions League

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν μια συμφέρουσα προσφορά και να τοποθετήσουν μια σειρά από παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Chamions League, ανησυχώντας λιγότερο για το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί που θα χάσουν, με αποτέλεσμα να μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε έναν επιλεγμένο αγώνα στα δελτία τους και να ελπίζουν να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Goalbet.

 

Οι προϋποθέσεις και το σενάριο που μειώνει το ρίσκο

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους αγώνες του Champions League θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να είναι παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και θα συμπεριλαμβάνουν οπωσδήποτε τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Άγιαξ και Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, τα παρολί στοιχήματα θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Δεύτερο βήμα για τους παίχτες είναι να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το στοίχημά τους, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

Το τρίτο βήμα δεν εξαρτάται από τους παίχτες του στοιχήματος, αλλά από τους Ντούσαν Τάντιτς και Καρίμ Μπενζεμά, που αγωνίζονται στο Άγιαξ-Ρεάλ. Ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά, άλλωστε, είναι να σκοράρει ένας από τους δύο το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Την εν λόγω αποζημίωση θα δικαιούνται όσοι τοποθέτησαν χαμένα παρολί στο πλαίσιο της προσφοράς. Θα πρόκειται για ένα πριμ αξίας ίσης με των χαμένων χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να πούμε πως για σήμερα η Goalbet, η οποία μάλιστα ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει επιλέξει τον αγώνα Τότεναμ-Ντόρτμουντ και τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία