Ασφάλεια για το 0-0 προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και σήμερα, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρονται στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι αρκετές, κυρίως χάρη στην διεξαγωγή αγώνων κορυφαίων διοργανώσεων, όπως το Champions League και το Europa League. Οι παίχτες, μάλιστα, που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η συγκεκριμένη προσφορά προσφέρει ασφάλεια απέναντι στο ενδεχόμενο να λήξει κάποιος από τους σημερινούς αγώνες με λευκή ισοπαλία. Και στην περίπτωση που όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

H σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet συνοδεύεται από κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις, που πρέπει να καλύψουν όσοι θέλουν να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου. Πρώτα απ’ όλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον 3 σημείων, συμπεριλαμβάνοντας αποκλειστικά αγώνες του Champions League και του Europa League. Οι προβλέψεις του παρολί θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες, οι παίχτες θα πρέπει επιπλέον να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα στο 0-0

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο παρολί και χάσει, εξαιτίας του ότι ένας από τους αγώνες που συμπεριέλαβε λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούται μια αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα καλύπτει 100% το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Οι παίχτες που θα κερδίσουν την αποζημίωση θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Αντίστοιχα, θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ, αφού πρώτα καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους για την προσφορά της 0% γκανιότας. Όλες τις προσοφρές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία