Διπλή ποδοσφαιρική προσφορά από την Sportingbet

Αν και το Σαββατοκύριακο βρίσκεται πίσω μας, κάποιοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου θα ρίξουν σήμερα την αυλαία, προσφέροντας μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι αγώνες ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα για την ελληνική Superleague και ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Χαλ για την αγγλική Premier League, οι οποίοι συμμετέχουν και στο πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν στο Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στο Μίντλεσμπρο – Χαλ.

 

Στον αγώνα της Superleague, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλείνουν πριν τη σέντρα, ενώ παράλληλα οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί. Στην περίπτωση των παρολί, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν μόνον αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα της Premier League, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να πραγματοποιήσει, όμως, η Sportingbet την προσφορά, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να σημειώνεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Εφόσον, λοιπόν, σημειωθεί ένα πέναλτι, η Sportingbet θα προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, την οποία θα δικαιούνται όσοι τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα των δύο προσφορών, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφότου ολοκληρωθεί το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και θεωρείται από τις πιο γνωστές παγκοσμίως μιας και λειτουργεί σε 200 χώρες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία