Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Ερ. Αστέρας – Ολυμπιακός

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον χορό των προσφορών** που έχουν ανακοινωθεί σήμερα, τόσο για το σύνολο των αγώνων του Champions League όσο και για τον αγώνα του Ολυμπιακού ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα. Η δική της προσφορά**, μάλιστα, υπόσχεται να ανταμείψει εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει τα κατάλληλα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αγώνα ανάμεσα ε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται την ανταμοιβή

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα στον αγώνα, το οποίο να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλύψουν οι ενδιαφερόμενοι, αφού δεν έχει σημασία ούτε καν το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν – σε κάθε περίπτωση, θα δικαιούνται μια ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας, που εξαρτάται όμως και από την αξία των στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό, χωρίς να υπόκεινται σε περιορισμούς και απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Τέλος να συμλπηρώσουμε πως η Novibet προσφέρει τον αγώνα Ερυθρός Αστέρα-Ολυμπιακός και με 0% γκανιότα*, προσφορές** που μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία