Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές στην Sportingbet

Η Sportingbet έχει ήδη να φροντίσει κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα που μπορεί να συγκεντρώσει σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της και παράλληλα έχει ξεχωρίσει δύο από αυτούς και τους έχει συμπεριλάβει στις σημερινές της προσφορές. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται ένα μπόνους σε όσους στοιχηματίσουν με επιτυχία και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους προχωρήσουν σε λάθος προβλέψεις.

 

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συνοδεύονται σήμερα από κάποια προσφορά στην Sportingbet είναι δύο: αυτός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή και αυτός ανάμεσα σε Κάλιαρι και Σαμπντόρια.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Σούπερ Λιγκ θα δικαιούνται ένα μπόνους 5%, το οποίο θα μπορούν να προσθέσουν στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι προσφορές που παραμένουν ανοιχτές έως την έναρξη του αγώνα, αλλά και τα παρολί. Όσοι συνδυάσουν, όμως, τα στοιχήματά τους, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Serie A θα μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η βασική προϋπόθεση της συγκεκριμένης προσφοράς είναι να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και, εφόσον επαληθευθεί, επιστροφή χρημάτων θα δικαιούνται οι παίχτες που θα έχουν επιλέξει να στοιχηματίσουν σε μια από τις παρακάτω αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι, τέλος, συμμετάσχουν στις προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν χρήματα θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για να πιστωθούν στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν και στις δύο περιπτώσεις τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για αγώνες ποδοσφαίρου.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ιδρύθηκε το 1998 και σήμερα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες αγγλικές εταιρίες ατην αγορά του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία