Δωρεάν live στοίχημα από τον Stoiximan στον τελικό του Champions League

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του Σαββατοκύριακου, τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης που διεξάγεται στο Σάββατο 28 Μαΐου, στις 21:45. Η προετοιμασία του, βέβαια, αποτελείται από τις δεκάδες στοιχηματικές αγορές και αποδόσεις που έχει ανακοινώσει, καλύπτοντας κάθε εξέλιξη του αγώνα, αλλά και από τις σχετικές προσφορές που υπόσχονται αύξηση των πιθανών κερδών των παιχτών.

 

Μία από αυτές τις προσφορές του Stoiximan υπόσχεται ένα δωρεάν live στοίχημα σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στον τελικό. Πρόκειται για ένα live στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, το οποίο θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, για να εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά της επιλογής τους. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να είναι μονό και να αφορά σε σημείο με απόδοση άνω του 1.50. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη, αυτή τη φορά στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Και αυτό το στοίχημα θα πρέπει να τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα από τον λογαριασμό του παίχτη. Στην περίπτωση, όμως, που χάσει, ο παίχτης θα δικαιούται επιστροφή των χρημάτων του. Το ποσό, όμως, θα είναι ίσο όχι με αυτό που χάθηκε, αλλά ίσο με το ποσό της αξίας του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησε ο παίχτης πριν την έναρξη του αγώνα. Αν, για παράδειγμα, κάποιος τοποθέτησε ένα στοίχημα 15 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα και ένα 25 ευρώ κατά τη διάρκειά του, θα λάβει επιστροφή 15 ευρώ.

 

Τα χρήματα της επιστροφής θα έχουν τη μορφή μετρητών, εκτός κι αν ο παίχτης έχει κάποιο μπόνους σε εκκρεμότητα στον λογαριασμό του.

Να σας ενημερώσουμε ότι ο Stoiximan προσφέρει τον τελικό του Champions League και με 0% γκανιότα.

Ο Stoiximan λειτουργεί με έδρα την Μάλτα και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος από τον Δεκέμβριο του 2012.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία