Εταιρία στοιχήματος Betshop: Ανταμείβει όσους “διψούν” για ενημέρωση!

Ο νέος ευρωπαϊκός νόμος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR) έχει αναγκάσει όλες τις εταιρίες στοιχημάτων να ζητήσουν εκ νέου συγκατάθεση από τα μέλη τους, προκειμένου να τους στέλνουν νέα και προσφορές, και οι παίχτες έχουν δει τα inbox τους να γεμίζουν ειδοποιήσεις, προκειμένου να δεχθούν τους νέους όρους. Η διαδικασία είναι σίγουρα βαρετή, αλλά στην περίπτωση των μελών της εταιρίας στοιχήματος Betshop θα τους ανταμείψει και με την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στα αθλητικά γεγονότα της επιλογής τους!

Η Betshop, άλλωστε, ενημερώνει τα μέλη της ότι, αν δεχθούν να συνεχίσουν να δέχονται ενημερώσεις (για προσφορές και άλλα), θα εξασφαλίσουν μια συμφέρουσα ανταμοιβή, η οποία θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η προσφορά… ενημέρωσης της Betshop

Αναλυτικότερα, το e-mail που φτάνει στα μέλη της Betshop και περιλαμβάνει την τυπική ερώτηση για το αν θέλουν να συνεχίσουν να δέχονται ενημερωτικά e-mail για τις προσφορές και τα νέα της στοιχηματικής εταιρίας δεν εξαντλείται μόνο στα τυπικά. Περιλαμβάνει και μια προσφορά για όσα μέλη δεχθούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται για τα νέα της Betshop.

Η προσφορά ανταμείβει τους παίχτες με ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας. Το συγκεκριμένο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και ένα μήνα μετά την έκδοσή του και θα μπορεί να τοποθετηθεί ως στοίχημα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Betshop. Ωστόσο, το ποσό δε θα είναι διαθέσιμο για ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματός του επί πέντε φορές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Betshop για να το παραλάβουν, τέλος, είναι να δεχθούν την ενημέρωση που προτείνει, έως τις 31 Μαΐου, και να έχουν ενεργό λογαριασμό με στοιχεία που έχουν ταυτοποιήσει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία