Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Δανία-Γερμανία η εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν στρέψει τα βλέμματά τους από τις ελάχιστες εθνικές διοργανώσεις αυτών των ημερών και προς τους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες σε λιγότερο και περισσότερο ενδιαφέροντα ζευγάρια. Το σημερινό ζευγάρι που ξεχωρίζει, πάντως, αυτό της Δανίας με τη Γερμανία, παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, χάρη και στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet.

Η Mybet, άλλωστε, θα ανταμείψει τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα και θα κερδίσουν, υποσχόμενη μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού που μπορεί να αυξήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να επιφέρει επιπλέον ρίσκο.

 

Η νίκη φέρνει κέρδη και στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, την προσφορά της Mybet, η οποία να σας θυμίσουμε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Γερμανία και κερδίσουν. Οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού, μέσω ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο που θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με αυτή του κερδισμένου στοιχήματος (έως ένα προκαθορισμένο ποσό) και ισχύ τριών ημερών. Θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της Mybet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εγγραφούν στην προσφορά, αφού πρώτα συνδεθούν στον λογαριασμό τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο Δανία-Γερμανία. Το στοίχημα μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα, αλλά θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να κερδίσει, ώστε να αποφέρει όχι μόνο κέρδη, αλλά και το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet ανταμείβει με δωρεάν στοίχημα τις σωστές προβλέψεις των μελών της. Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την ίδια προσφορά χωρίς όμως να επιλέγει τον αγώνα τον οποίο θα στοιχηματίσουν τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία