Τέσσερις προσφορές για το Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί απόψε στις 20:00 στη Γαλλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γκινγκάμπ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν δεκάδες επιλογές στη διάθεσή τους. Μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα, το over/under, το ακριβές σκορ, το χάντικαπ και σε δεκάδες άλλες στοιχηματικές αγορές. Επιπλέον, μπορούν να εκμεταλλευτούν τυχόν προσφορές, οι οποίες είναι ικανές είτε να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν είτε να μειώσουν το ρίσκο.

 

Εφόσον πρόκειται, άλλωστε, για αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, οι στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν ένα πλήθος προσφορών, οι οποίες αφορούν στον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ. Και τέσσερις από αυτές κατορθώνουν να ξεχωρίσουν, χάρη σε όσα προσφέρουν στους παίχτες.

 

Οι δύο πρώτες αποτελούν συνήθως και τις αγαπημένες των παιχτών. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο ιστοσελίδες του online στοιχήματος: την Championsbet και τον Stoiximan. Τα μέλη των δύο ιστοσελίδων που θα επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία πιθανά αποτελέσματα και είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά.

 

Τα κέρδη τους μπορούν να αυξήσουν και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, χάρη στο μπόνους 5% που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για όσους στοιχηματίσουν στο Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ. Αναλυτικότερα, η Sportingbet χαρίζει ένα bonus 5% επί των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν. Οι παίχτες μπορούν να συμπεριλάβουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές που ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και να σχηματίσουν ένα παρολί, αυξάνοντας το σύνολο των κερδών τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, όλοι οι αγώνες του δελτίου θα πρέπει να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Η Sportingbet ανακοίνωσε εκτός από το μπόνους στα κέρδη και άλλη μία προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στο Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς αποτελέσματος, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων και χάσουν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων (100%, έως και 100 ευρώ), αρκεί να σκοράρει ο Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, κάποια στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και ΠΑΟΚ αποκτούν αυξημένη αξία, για τους παίχτες που θα τα εκμεταλλευτούν.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία