Αποχώρησε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της William Hill

Ο Kristof Fahy, επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της William Hill, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία του online στοιχήματος, προκειμένου να εργαστεί σε αντίστοιχη θέση στην εκδοτική Telegraph Media Group, ιδιοκτήτριας της εφημερίδας Daily Telegraph.

 

Ο Fahy διατέλεσε επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της William Hill από το 2010 και είναι υπεύθυνος για πολλές από τις επιτυχίες της εταιρείας του online στοιχήματος όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικότερα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων της εταιρείας και στην εκμετάλλευση σημαντικών ευκαιριών στον τομέα του μάρκετινγκ, αλλά και στην επαναφορά της στη λίστα FTSE 100 (μετά από απουσία εφτά ετών), η οποία περιέχει τις πιο επιτυχημένες εταιρείες που έχουν εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Η εμπειρία του Fahy, άλλωστε, είναι μεγάλη, καθώς έχει εργαστεί σε εταιρείες κολοσσούς, όπως η Yahoo και η Orange, μεταξύ άλλων. Και όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε σημαντικό απόκτημα για τη William Hill.

Η William Hill είναι μία από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.