Νέος CEO online παιχνιδιών στην Paddy Power

Ο Shane Doherty, πρώην επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της εταιρείας, είναι ο νέος CEO στον τομέα online παιχνιδιών της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power. Ο Doherty, ο οποίος ανέλαβε πριν οχτώ μήνες το τιμόνι του οικονομικού τμήματος της Paddy Power, καλύπτει μια θέση που παρέμενε κενή από το Μάιο του 2013.

 

Πλέον, ο Doherty θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την κερδοφορία των online τμημάτων της εταιρείας - την ιστοσελίδα του στοιχήματος, το online καζίνο και τις υπόλοιπες ιστοσελίδες της - και θα δίνει απευθείας αναφορά στον Peter O'Donovan, διευθυντή της εταιρείας.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και διαθέτει και σελίδα στο facebook,twitter αλλά και κανάλι στο youtube για τα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.