Στη Boylesports ο Neill Garfield

Ο Neill Garfield, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του γενικού διευθυντή της Nordicbet, είναι ο νέος CMO της Boylesports. Η εταιρεία του online στοιχήματος προσέλαβε τον έμπειρο Garfield, προκειμένου να ηγηθεί του τμήματος μάρκετινγκ, στην προσπάθειά της να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η προσπάθεια αυτή θα κορυφωθεί με το rebranding της εταιρείας, το οποίο θα υποστηριχθεί από μια μεγάλης έκτασης προωθητική καμπάνια.

 

Ο Garfield έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, εδρεύοντας στα γραφεία της Boylesports στην Ιρλανδία - σύντομα, όμως, αναμένεται να μετακομίσει στη βάση της εταιρείας στο Γιβραλτάρ.

Η Boylesports είναι ιρλανδική εταιρία,προσφέρει στα μέλη της πάνω από 20 αθλήματα,ειδικά στοιχήματα,καζίνο,πόκερ,μπιίνκο και άλλα πολλά παιχνίδια, αυτό την κάνει πολύ ανταγωνιστική απέναντι στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.