Αύξηση των εσόδων της BetFair έφερε το Μουντιάλ

Αύξηση των εσόδων της για το δεύτερο τρίμηνο του 2014 ανακοίνωσε η BetFair. Η εταιρεία του online στοιχήματος είδε τα μεικτά έσοδά της να αυξάνονται κατά 30%, καθώς άγγιξαν τα 146.5 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, τα μεικτά κέρδη της μητρικής εταιρείας σημείωσαν αύξηση της τάξης του 39%, καθώς το δεύτερο τρίμηνο ξεπέρασαν τα 43 εκατομμύρια ευρώ.

 

Βασικός παράγοντας αυτής της αύξησης δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα στοιχήματα που κατέθεσαν τα μέλη της BetFair κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αυξήθηκαν σημαντικά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να και συγκεντρώσει περισσότερα έσοδα.

H ΒetFair είναι απο τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων και η μοναδική που δίνει την δυνατότητα στα μέλη της να στοιχηματιζουν υπέρ αλλά και κατά κάποιας αγοράς.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.