Μειώθηκαν οι μισθοί των στελεχών της Paddy Power

Τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power, και ειδικά τα 13 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είδαν τους μισθούς τους να μειώνονται κατά 2% τον περασμένο χρόνο, παρά το γεγονός ότι τα έσοδα της εταιρείας συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μοιράστηκαν το 2013 το ποσό των 5.54 εκατομμυρίων ευρώ - 1.8% λιγότερα από τα 5.64 εκατομμύρια του 2012. Φυσικά, υπήρξαν και αυξήσεις ανάμεσα στα στελέχη της Paddy Power που παραμένει μια κερδοφόρα επιχείρηση, χρόνο με το χρόνο. Ωστόσο, η μεγάλη πτώση ήρθε στον τομέα των ετήσιων μπόνους, για πολλούς διευθυντές.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα και καζίνο,δωμάτιο πόκερ και τεράστια γκάμα παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.