Κερδοφόρα αποδεικνύεται η συγχώνευση Paddy Power και BetFair

Η συγχωνευμένη Paddy Power BetFair παρουσίασε τις πρώτες εκτιμήσεις της για την οικονομική χρονιά του 2016, προβλέποντας αύξηση των κερδών, μετά από ένα ζημιογόνο 2015. Αν και η συγχώνευση φόρτωσε τη νέα εταιρεία με ζημίες της τάξης των 6,6 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2015, υπολογίζεται πως το 2016 απέφερε σημαντικά κέρδη για το νέο κολοσσό του στοιχήματος.

Προβλεπόμενη αύξηση κατά 35%

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των στελεχών της εταιρείας, λοιπόν, η Paddy Power Betfair παρουσίασε αύξηση των μεικτών κερδών της κατά 35%. Τα εκτιμώμενα κέρδη αναμένεται να ξεπεράσουν τα 462 εκατομμύρια ευρώ, στο διάστημα ανάμεσα στον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο του 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, τα έσοδα της εταιρείας μέσα στο 2016 αγγίζουν τα 1,79 δις ευρώ. Τα έσοδα αυτά, μάλιστα, θα ήταν περισσότερα, αν ο Δεκέμβριος δεν αποδεικνυόταν ένας από τους χειρότερους μήνες στην ιστορία της εταιρείας. Τα θετικά αποτελέσματα που εξασφάλισαν τα φαβορί στους αγώνες των τελευταίων εβδομάδων του 2016 κόστισαν σύμφωνα με τους υπολογισμούς, 28 εκατομμύρια ευρώ στην Paddy Power BetFair.

Συνολικά, πάντως, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 18% μέσα στο 2016, σε σύγκριση με το 2015, με τις μεγαλύτερες αυξήσεις να αφορούν στα τμήματα της εταιρείας που λειτουργούν σε Αυστραλία και ΗΠΑ.

 

Τα αποτελέσματα της συγχώνευσης

Μπορεί η συγχώνευση των δύο εταιρειών να κόστισε πολλά χρήματα στην Paddy Power BetFair, αλλά τα οφέλη της κίνησης αυτής άρχισαν ήδη να φαίνονται. Για παράδειγμα, η Paddy Power Betfair διαθέτει πλέον περισσότερους από 1.000 ειδικούς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, γεγονός που της επιτρέπει να περιορίσει το κόστος της ανάπτυξης, για χάρη του μάρκετινγκ, το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί με budget των 350 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Και, όπως είναι φυσικό, το μάρκετινγκ θα αποφέρει νέα έσοδα στην εταιρεία, μέσω των νέων μελών που θα προσελκύσει.

 

“Η χρονιά της μεταμόρφωσης”

Ο CEO της Paddy Power BetFair, Breon Corcoran, δήλωσε για τις οικονομικές εκτιμήσεις: “Το 2016 αποτέλεσμα τη χρονιά της μεταμόρφωσης της Paddy Power BetFair, με τις περισσότερες εργασίες συγχώνευσης να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η σύμπτυξη των τεχνολογιών μας συνεχίζει να πραγματοποιείται και οι πελάτες μας ήδη παρατηρούν τις βελτιώσεις, μεταξύ των οποίων και νέες στοιχηματικές αγορές, αλλά και καλύτερες αποδόσεις. Παράλληλα, στο πνεύμα της διττής στρατηγικής μάρκετινγκ που ακολουθούμε, προσφέρουμε διαφορετικές προτάσεις σε διαφορετικά κομμάτια της αγοράς. Για παράδειγμα, στο φετινό φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, η Paddy Power ανακοίνωσε μια γενναιόδωρη επιστροφή χαμένων χρημάτων για τη δεύτερη θέση, ενώ η BetFair θα ανταμείψει τους νικητές με δωρεάν στοιχήματα και μοναδικές αποδόσεις”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.