Αύξηση στα έσοδα της Bet-at-home

H ιστοσελίδα στοιχήματος Bet-at-home ανακοίνωσε αύξηση στα έσοδά της, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014. Η εταιρεία του online στοιχήματος, η οποία έδωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα στη δημοσιότητα, ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της, κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου του 2014, της τάξης του 27,9%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013. Αναλυτικότερα, τα έσοδά της άγγιξαν τα 53,1 εκατομμύρια ευρώ.

 

Αν και η αύξηση στα έσοδα σημειώθηκε σε όλες τις ιστοσελίδες της εταιρείας, η πλέον κερδοφόρα ήταν αυτή του online στοιχήματος. Άλλωστε, η Bet-at-home αύξησε κατά 48% τα έξοδά της στο μάρκετινγκ και τη διαφημιστική προβολή, ειδικά κατά το διάστημα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο αποδείχθηκε εξαιρετικά κερδοφόρο.

H Bet-at-home ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν online καζίνο,πόκερ,μπίνκο και πολλά άλλα παιχνίδια στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.