Αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρείας Kindred μέσα στο 2018

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred (ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet) ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της μέσα στο 2018 αυξήθηκαν σημαντικά, χάρη σε μια εξαιρετικά καλή χρονιά, αλλά και στον αριθμό ρεκόρ των μελών των στοιχηματικών της ιστοσελίδων. Σύμφωνα με την Kindred, τα έσοδά της για το 2018 άγγιξαν το 1 δις ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 20,8%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2017.

Τεράστιο ρόλο στην αύξηση των εσόδων έπαιξε η παράλληλη αύξηση των μελών της Kindred. Το 2018, η στοιχηματική εταιρεία είχε περισσότερα ενεργά μέλη από ποτέ. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2018, τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων της Kindred άγγιξαν τα 1.568.574.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Kindred το 2018

Η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της Kindred προήλθε από την αγορά της Ευρώπης, καθώς σε αυτή δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα έσοδα προήλθαν από τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης (59%), ενώ ακολούθησαν οι σκανδιναβικές αγορές (32%) και αυτές της Κεντρικής, της Ανατολικής και της Νότιας Ευρώπης (7%).

Βασιλιάς των εσόδων στις ιστοσελίδες της Kindred ήταν το στοίχημα, με έσοδα 497 εκατομμυρίων ευρώ. Η αύξηση που παρουσιάζεται αγγίζει το 25,7%, σε σχέση με το 2017. Αντίστοιχα, ο τομέας online καζίνο απέφερε έσοδα 431,8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αυτός του πόκερ έσοδα 20,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2018, βέβαια, διοργανώθηκε και το Μουντιάλ της Ρωσίας, το κορυφαίο αθλητικό και στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς, το οποίο ευθύνεται για έναν τεράστιο αριθμό στοιχημάτων που δέχθηκε η Kindred μέσω των ιστοσελίδων της. Και μπορεί το επόμενο Μουντιάλ να αργεί ακόμη, ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος είναι αισιόδοξοι για το άμεσο μέλλον. Άλλωστε, μέσα στο 2019, η Kindred κάνει τα πρώτα της βήματα στην σουηδική αγορά, όπου απέκτησε επιτέλους την πολυπόθητη άδεια, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να κάνει άνοιγμα και στη νεότευκτη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.